shorti i superliges 2013-2014Kalendari kampionatit shqiptare 2013 – 2014

Eshte Hedhur shorti i kampionatit shqiptar te futbollit 2013-2014.
Por kur fillon superliga shqiptare 2013-2014?
Data e fillimit te superliges shqiptare eshte percaktuar data 24 gusht 2013, ku bien ne sy super sfidat si:
LUSHNJA-KUKSI , TIRANA-LACI, VLLAZNIA-FLAMURTARI ETJ.
KALENDARIN, REZULTATET E SUPERLIGES SHQIPTARE SI DHE KATEGORIS SE PARE DHE KATEGORIS SE PARE SHQIPTARE MUND TI SHIKONI NE KOHE REALE NE :

KAMPIONATI SHQIPTAR 2013-2014 KALENDARI, RENDITJA, REZULTATET LIVE

Leave a Reply

© 2014 Portali i Qytetit te Lushnjes, Lajme dhe Argetim! · Subscribe: RSS Twitter · www.lushnja.com